Bereikbaarheid

 • Regio Rotterdam, Den Haag, Leiden
 • Aanvragen van consult kan telefonisch 7 dagen per week van 9.00-21.00

Contactinformatie

  Handelsnaam: Lactatiekundige Praktijk Karin Tiktak

  Vestigingsadres: Julianalaan 81, Delft

 • +316 453 02720
 • ketiktak@gmail.com
 • www.lactatiekundige.info
 • KvK nummer: 27333952
  AGB zorgverlener: 90-049345
  AGB praktijk: 90-057767
  Lid NVL: 32205
  IBCLC nr: L-36075

Vraag een consult aan

Voor het aanvragen van een lactatiekundig consult kun je 7 dagen per week bellen met 06-45302720. Als er niet direct wordt opgenomen, spreek dan een kort bericht in. Je wordt dan z.s.m. teruggebeld. Korte vragen kunnen meestal telefonisch worden beantwoord.

Voor mijn werk als lactatiekundige bij het CJG van de Gemeente Den Haag ben ik op hetzelfde telefoonnummer te bereiken. Mijn telefonische spreekuren voor inwoners van de gemeente Den Haag zijn op woensdag en donderdag van 12.00-13.00 uur.

Praktijkinformatie 2023/2024

De  praktijk is geopend voor consulten op maandag dinsdag en vrijdag.  Alleen voor  spoedgevallen kan ik incidenteel s avonds of in het weekend op huisbezoek komen.  Tijdens vakanties wordt de praktijk door een collega waargenomen. Ik heb dan een aangepast bericht op mijn voicemail ingesproken.

Van 26 t/m 31 dec 2023 is de praktijk gesloten.

op 1 jan 2024 is de praktijk gesloten.

Van  8 t/m 13 feb 2024 is de praktijk gesloten.

Een lactatiekundig consult duurt ongeveer een uur. We bespreken de borstvoedingssituatie en de hulpvraag.  Ik kijk nauwkeurig naar het aanleggen van de baby (‘s) /voeden van de baby (‘s) , en zonodig geef ik verbeteringen aan.  De mond(motoriek) van de baby kan worden onderzocht. In sommige gevallen wordt een borstonderzoek verricht. Je krijgt een uitgebreid advies. Telefonische nazorg is bij het consult inbegrepen.

Werkgebied: Het gebied voor huisbezoeken strekt zich uit van Rotterdam, Westland, Delft, Rijswijk, Den Haag naar Wassenaar, Leidschendam, Leiden tot aan Zoetermeer. In overleg ook buiten deze regio.

Evaluatie van de zorg is een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze als IBCLC. Het behoort dan ook tot het pakket basiskwaliteitseisen van mijn beroepsvereniging NVL. Allereerst wordt er na een consult een telefonische afspraak gemaakt voor evaluatie, vragen & nazorg. Daarnaast is er de mogelijkheid om een online evaluatieformulier in te vullen. Die vind je hier.

Heb je een kolf nodig?

Voor verkoop en verhuuradressen van kolven verwijs ik naar de site borstkolven.net  Merken, ervaringen, kosten en verkrijgbaarheid zijn overzichtelijk weergegeven. Kolven kunnen ook gehuurd worden bij de plaatselijke thuiszorgwinkel of gekocht worden bij een borstvoedingswinkel, fysiek of online.

Noot: Lactatiekundige Praktijk Karin Tiktak is niet verantwoordelijk voor mogelijke afwezigheid van de WHO code compliance van de genoemde site.