Bereikbaarheid

 • Regio Rotterdam, Den Haag, Leiden
 • Aanvragen van consult kan telefonisch 7 dagen per week van 9.00-21.00

Contactinformatie

  Handelsnaam: Lactatiekundige Praktijk Karin Tiktak

  Vestigingsadres: Julianalaan 81, Delft

 • +316 453 02720
 • ketiktak@gmail.com
 • www.lactatiekundige.info
 • KvK nummer: 27333952
  AGB zorgverlener: 90-049345
  AGB praktijk: 90-057767
  Lid NVL: 32205
  IBCLC nr: L-36075

Vraag een consult aan

Voor het aanvragen van een lactatiekundig consult kun je 7 dagen per week bellen met 06-45302720. Als er niet direct wordt opgenomen, spreek dan een kort bericht in. Je wordt dan z.s.m. teruggebeld. Korte vragen kunnen meestal telefonisch worden beantwoord.

Praktijkinformatie 2020

 • Door de uitbraak van het Coronavirus worden voorwaarden gesteld aan een huisbezoek. Dit kan alleen als beide partijen gezond zijn en er voldoende hygiëne in acht wordt genomen. Dat betekent dat ik vraag om mijn handen te kunnen wassen met water en zeep en keukenrol of een schone handdoek om af te drogen. Zonodig kan ik een mondkapje en/of handschoenen gebruiken

Een lactatiekundig consult duurt ongeveer een uur. We bespreken de borstvoedingssituatie en de hulpvraag. Het aanleggen van de baby/voeden van de baby wordt geobserveerd en zonodig bijgesteld. De mond(motoriek) van de baby kan worden onderzocht. Zonodig wordt een borstonderzoek verricht. Je krijgt een uitgebreid advies. Telefonische nazorg is bij het consult inbegrepen.

Werkgebied: Het gebied voor huisbezoeken strekt zich uit van Rotterdam, Westland, Delft, Rijswijk, Den Haag naar Wassenaar, Leidschendam, Leiden tot aan Zoetermeer. In overleg ook buiten deze regio.

Evaluatie van de zorg is een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze als IBCLC. Het behoort dan ook tot het pakket basiskwaliteitseisen van mijn beroepsvereniging NVL. Allereerst wordt er na een consult een telefonische afspraak gemaakt voor evaluatie, vragen & nazorg. Daarnaast is er de mogelijkheid om een online evaluatieformulier in te vullen. Die vind je hier.

Heb je een kolf nodig?

Voor verkoop en verhuuradressen van kolven verwijs ik naar de site borstkolven.net.  Merken, ervaringen, kosten en verkrijgbaarheid zijn overzichtelijk weergegeven.

Noot: Lactatiekundige Praktijk Karin Tiktak is niet verantwoordelijk voor mogelijke afwezigheid van de WHO code compliance van de genoemde site.